Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Отвара за привличане на любов и женитба, отключване на заключен любовен късмет, за събиране на семейство или разделени влюбени


Талисман Безстеблена решетка

Прогонва злоба, завист и негативни енергии. Пази дома или офиса и привлича Божията Благодат и носи богаство, щастие и късмет.


Магически талисман хербарии с омайни билки – магнит за сила в любовта, страст и вярност

Магически талисман хербарии с омайни билки – магнит за сила в любовта, страст и вярност. Мощната сили на билките се усилва от енергията на магнита да привлича. Това е един от малкото талисмани, които предизвикват силна страст и вярност между партньорите.

Тайните на Магията :Заклинанията с прилеп, носят късмет.

Описанието на Българската народна магия и нейните ритуали за късмет и успех не може да бъде пълно, без да се споменат магиите с прилеп. Това животно винаги се е приемало за магическо и носещо тайнствени сили, през всичките векове на съществуване на човешкият род и сред всички народи. Нашият народ има много легенди как се появило това животно – според едни той е произлязъл от 40 годишна мишка.

Друго поверие, което ми е разказвала моята баба е, че първоначално прилепа бил лош човек - престъпник и Господ го наказал за неговите грехове като го превърнал в прилеп. Според това предание той се бои от света, хората и животните и затова излиза само нощно време. Ако го срещне някое животно и го спре той се казва птица и посочва крилете си; ако го срещне птица, той се казва животно и посочва главата и нозете си. Прилепа особено се бои от човека, който, може да го познае, пред него той не може да се скрие , нито може да излъже или измами. Затова се движи само когато хората спят и живее на места, където няма човеци.

Независимо от своя произход все пак прилепа като талисмани и магията направена със него се смята за много силна. Интерес представлява, факта, че магията с прилеп е основно свързана с името му „ прилеп” – прелепва, като и самото му действие е основно да прилепва, тоест да привлича. Тази му функция се използва в едни от най-силните бели любовни магии а също така в много мощни заклинания и ритуали за пари, богатство, берекет и късмет.
Разбира се, трябва да се каже, че преди да се използва за каквато и да е магия, прилепа първо се приготвя, според преданията това се прави като се убие с златна пара на определен ден от седмицата при пълнолуние. Това вярване дори се е отпечатало в литературното ни творчество в „Мечтател” Йордан Йовков споменава „...че ако се заколи прилеп, но не с нож, а със златна пара и главата му се зашие във възглавницата на някого, донася сигурно щастие.” Разбира се в истинската магия, освен да се заколи прилепа трябва да се кажат и някой заклинания, за да може така да се каже да се отвори силата му.

Oсвен това съществуват магически баилки и ритуали, които се правят с намерен мъртъв прилеп, чрез които силата му се събужда и той става дори по-силен от този който се прави при заколването му с златна пара. Тези ритуали са малко известни, трудни за изпълнение, но не се налага да се убива животното и точно това ние практикуваме.
В предишната статия за прилепа споменах, че магията с прилеп се прави в комбинация с някой билки и, че така се правят едни от най-силните магически и чародейни амулети. Тук ще ви разкажа малко повече за нещо друго, а именно за магиите с прилеп. Те са много и най-различни като се използват различни части от животното. Някой части могат да се използват и за навреждане и тук е мястото да се каже, че използването на не обаян и наречен прилеп няма да има желания ефект, напротив, ако се запази част, която не е за добро, може да донесе и нещастие.
Сред магическата сила на прилепа има едно средство, което малко популярно и известно, това е вода от прилеп, тя се приготвя в определен ден от лунния календар, като това не може да се случва всеки месец, а само ако този ден съвпада с точно определен ден от седмица. Като в специална купа се слагат крило от прилеп и някой други части то него и вода от определен брой извори. Над водата се извършват специални движения и се изричат тайни баилки.Водата, след като е държана цяла нощ под звезди, придобива много голяма сила, като тя привлича различни неща, според това с какви баилки е наречена и същевременно е единствената магия с прилеп, която може за да предпазва от магии и други зли сили. Като трябва да се знае, че тя не разваля магии.
След като заклинанието е направено с тази вода някой билки и парченце от прилепа, което най-често задължително съдържа и малко от крилото се правят магии. За целта в сряда на изгрев се ръси с малко от водата, нариайки се някой заклинания. тази магия е много мощн, като се ползва за много цели една от които е за късмет, освен това за любовна магия и за магия за пари и бизнес успехи. 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010