Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Отвара за разваляне на магии, уроки, проклятия, за прогонване на демони, зли духове, черни дихания

Мощна магическа отвара изготвена по древна рецепта премахва магии и всякакви негативни влияния. Отключва заключен късмет и прогоннва невървежа.
Цена: 90 лв

Бяла магия с прилеп за любов

Уникално силни древни магически ритуали, които се извършват за привличане на любов, на конкретен човек, за събиране на разделени двойки, привличане на любов, избягване на самотата, възможност човек да се радва на уваженито и признанието на другите.
За повече информация прочететеТук

Отвара за привличане на любов и женитба, отключване на заключен любовен късмет, за събиране на семейство или разделени влюбени


Тайните на Магията :Заклинанията с прилеп, носят късмет.

Описанието на Българската народна магия и нейните ритуали за късмет и успех не може да бъде пълно, без да се споменат магиите с прилеп. Това животно винаги се е приемало за магическо и носещо тайнствени сили, през всичките векове на съществуване на човешкият род и сред всички народи. Нашият народ има много легенди как се появило това животно – според едни той е произлязъл от 40 годишна мишка.

Друго поверие, което ми е разказвала моята баба е, че първоначално прилепа бил лош човек - престъпник и Господ го наказал за неговите грехове като го превърнал в прилеп. Според това предание той се бои от света, хората и животните и затова излиза само нощно време. Ако го срещне някое животно и го спре той се казва птица и посочва крилете си; ако го срещне птица, той се казва животно и посочва главата и нозете си. Прилепа особено се бои от човека, който, може да го познае, пред него той не може да се скрие , нито може да излъже или измами. Затова се движи само когато хората спят и живее на места, където няма човеци.

Независимо от своя произход все пак прилепа като талисмани и магията направена със него се смята за много силна. Интерес представлява, факта, че магията с прилеп е основно свързана с името му „ прилеп” – прелепва, като и самото му действие е основно да прилепва, тоест да привлича. Тази му функция се използва в едни от най-силните бели любовни магии а също така в много мощни заклинания и ритуали за пари, богатство, берекет и късмет.
Разбира се, трябва да се каже, че преди да се използва за каквато и да е магия, прилепа първо се приготвя, според преданията това се прави като се убие с златна пара на определен ден от седмицата при пълнолуние. Това вярване дори се е отпечатало в литературното ни творчество в „Мечтател” Йордан Йовков споменава „...че ако се заколи прилеп, но не с нож, а със златна пара и главата му се зашие във възглавницата на някого, донася сигурно щастие.” Разбира се в истинската магия, освен да се заколи прилепа трябва да се кажат и някой заклинания, за да може така да се каже да се отвори силата му.

Oсвен това съществуват магически баилки и ритуали, които се правят с намерен мъртъв прилеп, чрез които силата му се събужда и той става дори по-силен от този който се прави при заколването му с златна пара. Тези ритуали са малко известни, трудни за изпълнение, но не се налага да се убива животното и точно това ние практикуваме.
В предишната статия за прилепа споменах, че магията с прилеп се прави в комбинация с някой билки и, че така се правят едни от най-силните магически и чародейни амулети. Тук ще ви разкажа малко повече за нещо друго, а именно за магиите с прилеп. Те са много и най-различни като се използват различни части от животното. Някой части могат да се използват и за навреждане и тук е мястото да се каже, че използването на не обаян и наречен прилеп няма да има желания ефект, напротив, ако се запази част, която не е за добро, може да донесе и нещастие.
Сред магическата сила на прилепа има едно средство, което малко популярно и известно, това е вода от прилеп, тя се приготвя в определен ден от лунния календар, като това не може да се случва всеки месец, а само ако този ден съвпада с точно определен ден от седмица. Като в специална купа се слагат крило от прилеп и някой други части то него и вода от определен брой извори. Над водата се извършват специални движения и се изричат тайни баилки.Водата, след като е държана цяла нощ под звезди, придобива много голяма сила, като тя привлича различни неща, според това с какви баилки е наречена и същевременно е единствената магия с прилеп, която може за да предпазва от магии и други зли сили. Като трябва да се знае, че тя не разваля магии.
След като заклинанието е направено с тази вода някой билки и парченце от прилепа, което най-често задължително съдържа и малко от крилото се правят магии. За целта в сряда на изгрев се ръси с малко от водата, нариайки се някой заклинания. тази магия е много мощн, като се ползва за много цели една от които е за късмет, освен това за любовна магия и за магия за пари и бизнес успехи. 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010